De leukste inspiraties gemaakt van kapotte bloempotten

Life Hacks door Michelle

Heb jij een aantal kapotte bloempotten in de tuin liggen doordat er een ongelukje mee is gebeurd? Gooi deze niet gelijk weg! Je kan er namelijk hele leuke dingen van maken. Wat je precies kunt doen, dat laten wij je in dit artikel zien.

 

Huisje voor de kabouters

Niet iedereen is fan van kabouters in de tuin, maar toch kan het erg leuk staan. Zo kan je het ook versieren met wat paddestoelen of natuurlijke elementen zodat er niet persee kaboutertjes inhoeven. Voor de echte creatievelingen kan je er ook lampjes in bouwen, waardoor het echt een levendig kunstwerk wordt.

Botanische tuin

Je kan natuurlijk ook een hele nieuwe tuin aanleggen in een kapotte bloempot. Wel op klein formaat uiteraard, maar dat maakt het alleen maar unieker! Zoals deze botanische tuin, inclusief trap, kleine plantjes en zelfs een prieeltje. Ziet er echt heel leuk uit!

Mini high tea

Leuk voor op tafel tijdens een high tea met vriendinnen. Je kan namelijk ook een bloempot omtoveren tot een kleine high tea. Met minikopjes en tafeltjes kun je er een leuke draai aan geven, zodat het lijkt op een leuke buitenplek.

Dinoland

Je kan er uiteraard ook iets heel anders mee doen. Misschien is het leuk om dit bijvoorbeeld met de kids te doen. Zo kan je door middel van wat verschillende vetplanten, een jeep en een paar dino’s, net alsof doen dat je een echt dinoland hebt gemaakt. Wellicht niet jouw smaak, maar wel leuk.

foto: tothepointeplantsdesigns

Eigen inbreng

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een leuk idee te bedenken. Zoals je ziet zijn er genoeg manieren en het kan zo gek als je maar wilt. Wij zijn benieuwd naar jullie creaties, dus deel ze vooral met ons op Welke.nl. Succes!

Favoriete items van Welke: