6 handige apps voor op je telefoon

Life Hacks door Maj

Af en toe is het goed om eens door al je apps op je telefoon heen te gaan en te bekijken welke nou echt nuttig zijn. Ook verschijnen en veel nieuwe apps, waardoor je soms niet meer weten welke nou echt de moeite waard zijn. Wij maken een overzicht van 6 handige apps die zeker niet mogen ontbreken op je telefoon!

1. Eventbrite

Met deze app blijf je op de hoogte van alle leuke evenementen bij jou in de buurt. Je ontvangt daarnaast ook nog eens persoonlijke aanbiedingen en je kunt in de app meteen je tickets bestellen. Mega handig!

2. Too Good To Go

Eén derde van het geproduceerde voedsel komt terecht in de vuilnisbak. Met de app Too Good To Go red je maaltijd die anders bij restaurants of bijvoorbeeld bakkerijen weggegooid zouden worden. Je hoeft alleen je adres toe te voegen en je ziet waar je een maaltijdbox kan ophalen. Scheelt voor jezelf een hoop in prijs en je maakt de wereld een stukje beter!

3. Stocard

In de app Stocard kun je al jouw klantenkaarten in één overzicht plaatsen. Zo hoef je niet meer opzoek in je overvolle portemonnee en heb je al je pasjes altijd bij de hand.

4. Preview 

In de app Preview kun je jouw eigen Instagram feed plannen. Je kunt de app ook gebruiken om te bekijken hoe een foto in je feed staat, zodat het helemaal klopt qua kleur. Ook super handig als je een eigen bedrijf hebt!

5. Vinted

Vinted mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje. Na het uitruimen van je kledingkast kun je op deze app items verkopen. Zo gun je kleding of accessoires een tweede leven en houd je er zelf ook wat aan over. Verder kun je ook nog hele toffe items scoren die bijvoorbeeld nergens meer verkrijgbaar zijn.

6. Pocket

Ken je dat gevoel dat je een interessant artikel tegenkomt, maar even geen tijd hebt om het volledig te lezen. In de app Pocket kun je al deze artikelen, foto's en video's verzamelen om later terug te kijken. Zo heb je alles in een overzicht staan, handig!