Lidl komt met hondenbedje waardoor jouw viervoeter de hitte doorstaat

Life Hacks door Michelle

Net als mensen hebben honden soms een momentje voor zichzelf nodig. Wij vinden het ook niet fijn als we worden gestoord in onze ‘me-time’, toch? Voor jouw viervoeter is het ook lekker om even buiten te chillen, maar met de felle zon is dat ook niet altijd een pretje. Daarom komt LIDL met dit mooie bedje.

Een heerlijk bedje voor je huisdier

Het is makkelijk om een kussen of kleed buiten neer te gooien, maar we zouden hem ook even extra kunnen verwennen. Doordat dit bedje een stuk van de grond staat, kan jouw viervoeter optimaal genieten van een luchtig briesje en is er ook geen last van een hete ondergrond. Daarnaast is het bedje voorzien van een mooi zonnescherm. Het moet natuurlijk niet té heet worden op het bolletje.

Zie hier meer informatie over dit gave hondenbedje

Compact en diervriendelijk

Het bed is erg compact en weegt slechts 2,5 kilo en erg gebruiksvriendelijk. Zowel voor ons om in elkaar te zetten als voor je huisdier om lekker te ontspannen. Je kan het eigenlijk vergelijken met een heel eenvoudige kampeertent, die met buigbare stokken in elkaar gezet kan worden. Heb jij je hond dus het liefst bij je, ook als jij wel buiten aan het zonnen bent? Dan is dit heerlijke bedje voor slechts 24,99 euro toch wel de moeite waard denken wij. Klik op deze link om hem in huis te halen, zodat jij optimaal kan relaxen met je huisdier.

Favoriete items van Welke: