De leukste activiteiten om te doen tijdens Pasen

Lifestyle door Maj

Pasen komt eraan en in deze tijd staan er veel leuke activiteiten op de planning. Van een Paaskermis tot aan een lekkere brunch: dit zijn de leukste activiteiten om te ondernemen tijdens Pasen!

1. Paaspop festival

Vul jij de paasdagen feestelijk en swingend in? Bezoek dan het Paaspop festival op 29, 30 of 31 maart in Schijndel. Paaspop is een muziekfestival die, zoals de naam al zegt, plaatsvindt tijdens de paasdagen. Er komen te gekke artiesten, zoals Zara Larsson, Tiësto, Suzanne en Freek, Douwe Bob en nog veel meer. Er is ook een camping, waar je kunt blijven slapen als je wilt genieten van meerdere dagen Paaspop. Een heel gezellig festival voor jong en oud!

2. Paasbrunch

Geniet samen met je familie van een overheerlijke een paasbrunch. Maak zelf een luxe paasbrunch klaar of reserveer een plekje in een leuk restaurantje. Ben je van plan om zelf aan de slag te gaan in de keuken? Zo organiseer je de perfecte paasbrunch. Lekkere dingen om klaar te maken voor de brunch zijn bijvoorbeeld pancakes, pasteitjes, hartige muffins en vers gesneden fruit. Vergeet niet om de paastafel feestelijk te dekken en het gezellig te maken in huis. Eetsmakelijk!

3. DIY activiteiten

Rondom Pasen zijn er super veel leuke DIY knutselwerkjes te maken. Denk aan paaseieren versieren en paasdecoratie maken voor in huis. Doe dit gezellig samen met de kids en maak er een creatieve middag van. Zet wat lekkere hapjes en drankjes op tafel en last but not least... aan de slag! Dit zijn de leukste DIY activiteiten rondom Pasen.

4. Paaskermis

De Paaskermis is een super gezellige en leuke activiteit voor het hele gezin. In Deventer is er een Paaskermis van 29 maart t/m 7 april en Enschede van 30 maart t/m 7 april. Ook in Wormerveer, Lieden en Breda staan er veel leuke attracties en natuurlijk de lekkerste snacks. Zoek een Paaskermis bij jou in de buurt en plan een dagje kermis in!

5. Boek een huisje tijdens Pasen

Ga er even lekker tussenuit, boek bijvoorbeeld een tiny house en breng hier de paasdagen door. Het leuke aan een huisje is, dat je vrienden en familie kunt uitnodigen om gezellig langs te komen. Maak mooie wandelingen, bezoek een stadje in de buurt en organiseer een paasontbijt. Eén en al gezelligheid!

6. Bezoek je favoriete film in de bioscoop

Heb je zin om de paasdagen relaxed door te brengen en lekker tot rust te komen? Ook tijdens Pasen is de bioscoop gezellig open. Bezoek je favoriete film onder het genot van een bakje popcorn en het belangrijkste: ontspan!