Dit zijn de 6 lekkerste tapas restaurants van Nederland

Food door Maj

Kijk je uit naar een gezellige avond waar je lekker lang kan tafelen? Dan is een tapas restaurant een goede optie voor jou. Verschillende hapjes, overheerlijke wijnen en sfeervol dineren. In ieder geval bij deze top 6 restaurants wel! Wij zijn namelijk op zoektocht gegaan naar de lekkerste tapas restaurant van Nederland met een Spaans gevoel. Hieronder zetten we ze voor je op een rij, olé!

1. Tapasbar Fuego, Harderwijk

Een modern tapasrestaurant waar je onbeperkt tapas eten, goede wijnen kan drinken en een top service kan verwachten. Mega sfeervol en vergeet vooral niet de Espresso martini's! Wij hebben vast voorgeproefd.

Meer op Instagram

2. La Bodega, Maastricht

Een echte Spaanse tapasbar in het centrum van Maastricht. O ja en om het af te maken: de heerlijkste churros met kaneelsuiker en Nutella als toetje!

Meer op Instagram

3. Barzza, Den Bosch

Een complete Spaanse beleving met heerlijke gerechten. Naast de traditionele Spaanse tapas serveren ze ook gerechtjes buiten de kaart om. Alleen nog een goed gezelschap bij elkaar sprokkelen en de gezelligheid kan beginnen!

Meer op Instagram

4. Destino, Rotterdam

Hier kom je niet zomaar even tapas eten, hier ga je voor een gastronomische beleving. De menukaart wisselt iedere acht weken en bestaat enkel uit Spaanse streekproducten. Zeker de moeite waard om hier langs te gaan als je in de buurt van Rotterdam bent.

Meer op Instagram

5. Mi Barrio, Nijmegen

Lekker om te lunchen en te dineren. Eén ding is zeker, hier ga je niet met een lege buik naar huis dus maak je klaar voor een gezellig avondje in Nijmegen.

Meer op Instagram

6. La Oliva, Amsterdam

Een pareltje in de Jordaan, La Oliva. Prachtig gedekte tafels en niet geheel onbelangrijk: good food!

Meer op Instagram