De must-have modeaccessoires voor 2024

Beauty & Mode door Maj

2024 is begonnen en dat betekent: een jaar vol met nieuwe modetrends. Er komen niet alleen geweldige outfits voorbij, maar we zien ook de gaafste must-have modeaccessoires. Van corsages tot aan , in 2024 komen de coolste trends voorbij!

1. Corsages

Corsages maken je outfit meteen fashionable, je geeft namelijk net even die extra touch. Speld de corsages op je kleding of bijvoorbeeld op een dikke ketting (choker). Je ziet ze ook veel in bloemen varianten en dan vrijwel in allerlei kleuren, vormen en maten. Wij zijn fan!

 

2. Zilver en goud in de mix

Een tijdje geleden moest je er niet aandenken, maar het kan nu toch echt. Gouden en zilveren sieraden mixen is anno 2024 helemaal populair. Zo zie je het veel in horloges terugkomen en combineren we ook maar al te graag gouden en zilveren ringen. Super handig om gewoon je gehele sieraden collectie weer te kunnen mixen!

 

3. Lakleren boots

Ook dit jaar zien we ze gewoon weer in het modebeeld verschijnen: de lakleren boots. Deze laarzen zijn stoer te dragen onder een jeans, maar ze kunnen je outfit ook super chique maken.

 

4. See through bags

We zijn natuurlijk allemaal al wel bekend met mesh kleding, maar er is nu toch echt geen ontkomen meer aan. Transparante stoffen zetten zich ook door in onze tassen.

 

5. Cat eye zonnebril

Ook de cat eye zonnebril heb je vast wel eens voorbij zien komen. Het blijft een populair model en wij snappen wel waarom! Je kunt er allerlei kanten mee op en het geeft je meteen een trendy look.