Populaire haarstijlen die we veel gaan spotten in 2024

Beauty & Mode door Maj

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de populairste haartrends voor 2024? Welke.nl zet de meest gespotte haarstijlen voor je op een rij. Van een warrige bob tot aan het dragen van de coolste haarsieraden: in 2024 kan het niet trendy genoeg!

1. Messy bob

De boblijn zien we al een tijdje in het straatbeeld voorbijkomen. Toch kun je heel veel verschillende kanten op met de boblijn, denk bijvoorbeeld aan de 'messy bob'. Een warrige variant op de boblijn en net even wat stoerder dan de klassieker!

2. Hair bow

De hair bow, oftewel de haarstrik die we anno 2024 steeds meer voorbij zien komen. Je kunt voor een grote strik gaan, waarmee je je haar bijvoorbeeld half omhoog opsteekt of voor een klein strikje die je vast maakt aan de voorkant van je haar. Zo kun je voor verschillende looks gaan die je een klassieke en vrouwelijke uitstraling geven.

3. Sleek hair

Wil je nog een extra touch geven aan je uiteindelijke look? Ga dan voor sleek hair in de vorm van een staart, sleek bun of los haar. Sleek hair kun je creëren met een gel, een sleek brush en heel veel haarlak. Het is even oefenen, maar dan heb je ook zeker een prachtig eindresultaat!

4. Haarsieraden

Letterlijk sieraden, alleen dan voor je haar! In 2024 gaan we ons haar versieren met de mooiste sieraden. We spotten vooral veel parels en andere shiny juwelen.

5. Mixie cut

Ga jij liever voor een stoerder kapsel? Dan is de mixie cut wat voor jou. Eigenlijk komt deze haartrend uit een ver veleden en is die weer helemaal herontdekt. Het is een kapsel dat langer is in de nek (bijna als een matje) en korter aan de voorkant. Eerder zagen we Miley Cyrus al shinen met dit kapsel, wij snappen dus zeker wel waarom de mixie cut een comeback heeft gemaakt!