Interieur inspiratie nodig? Dit zijn de muurtrends voor 2024

Wonen door Maj

Heb je zin in een nieuwe frisse kleur op de muren, maar wil je wel meegaan met de trends voor 2024? Van groene muren tot aan de betonlook: dit zijn de muurtrends voor 2024!

1. Groen, groener, groenst

Het kan super leuk zijn om met accentkleuren te spelen en een opvallende kleur toe te voegen in huis. Maak bijvoorbeeld een groene muur, zodat je een echte blikvanger in huis hebt. Combineer de groene kleur met beige meubels, om het toch wat rustiger te houden. Ook leuk om het groen door te trekken en veel planten neer te zetten.

2. Terracotta kleuren

Terracotta kleuren zien we al een tijdje op de muren en in ons interieur verschijnen, nu ook in 2024 is dit weer een gewilde trendkleur. Combineer de terracotta kleur met natuurlijk tinten en hout. Zo creëer je een hele mooie en warme look in huis.

3. Betonlook

Houd je van een iets stoerdere stijl? Dan is de betonlook zeker iets voor jou! Deze stijl past super stoer in een industrieel interieur en geeft je interieur een iets robuuster karakter.

4. Natuurlijke tinten

Natuurlijke tinten zorgen voor veel rust in huis en passen heel mooi bij houten of beige meubels. Vrolijk de natuurlijke tinten op met wat leuke muurdecoratie en je gaat met een frisse start 2024 in!

5. 3D behang

3D behang is in 2024 een grote hit! Het behang heeft verschillende dieptes, waardoor je net voor een extra touch zorgt in huis. Leuk om één muur hiermee te behangen bijvoorbeeld.