Dit zijn de leukste sieradentrends van 2024

Beauty & Mode door Maj

Het nieuwe jaar is van start gegaan en dat betekent: nieuwe modetrends, maar natuurlijk ook leuke sieradentrends! Van sieraden met bloemen tot aan bling bling. Alles komt voorbij in 2024! Wij zetten onze favoriete sieradentrends voor je op een rij.

1. Hoops

Oorringen zijn al een tijdje helemaal in, maar ook in 2024 zien we ze veel voorbij komen. Van kleine massieve hoops tot kleine oorringetjes, eigenlijk kan het allemaal in de mix. Je kunt zelf kleine oorringen combineren met een grote oorring. En eigenlijk kan deze oorbel wel bij elke outfit!

 

2. Goud en zilver in de mix

Het is een tijdje een no go geweest, maar het kan gewoon allemaal weer: gouden en zilveren sieraden mixen. Je ziet veel horloges met goud en zilver, maar je kunt bijvoorbeeld ook gouden en zilveren armbanden samen dragen. Geeft juist een super leuk speels effect!

 

3. Stacking

Hoe meer, hoe beter in dit geval. Combineer meerdere oorbellen, armbanden en kettingen met elkaar. Zo kun je super leuke setjes maken en ook telkens een andere look geven aan je sieraden.

 

4. Sieraden met bloemen

Nu zul je denken, bloemen? Bloemen worden in 2024 heel veel gebruikt voor je sieraden. Denk aan een chocker met een grote bloem of hoops met bloemetjes. Super vrolijk!

 

5. Glamour

Bling bling zijn wij natuurlijk helemaal dol op, zo ook in je sieraden party's. Ook nu de feestdagen voorbij zijn, is het super leuk om shiny sieraden te dragen. Maak je outfit net wat pittiger met een grote glimmende oorbel of ga voor een strass armband.

 

Bekijk hier ook 5 x de mooiste sieraden om als cadeau te geven.