7x grappige workshops om te volgen in Nederland

Lifestyle door Esra

Heb jij binnenkort een vrijgezellenfeest, personeelsuitje, verjaardagfeest of een andere leuke gelegenheid en ben je nog op zoek een leuke activiteit? Dan is een workshop volgen een heel leuk idee. Wij delen 7 grappige workshops om te volgen in Nederland. Dat garandeert een leuke, gezellige dag te worden mét veel hilariteit!

Naaktmodel schilderen, tekenen of boetseren

Heb jij altijd al eens een naakt persoon willen schilderen, tekenen of boetseren? Dan hebben wij goed nieuws! Verspreid door Nederland zijn er diverse bedrijven die deze workshops aanbieden. Perfect voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Volg een workshop naaktmodel schilderen, tekenen of boetseren en ga een hilarische tijd tegenmoet.

Dansen

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit, maar zijn jullie allemaal zo stijf als een hark? Dan is het juist een hilarisch idee om een dans workshop te volgen. Denk aan een workshop twerken, paaldansen, lapdance, strippen of burlesque. De combinatie van een sexy dansstijl en een groep mensen zonder danskwaliteiten, betekent gegarandeerd lachen.

Lachen, lachen en nog meer lachen

In een lachworkshop ligt de nadruk op het lachen én het hebben van plezier. Deze luchtige en vrolijke workshop is niet alleen hilarisch, het is ook nog eens gezond. Lachen kent meerdere positieve effecten, zo is het bijvoorbeeld goed voor je immuunsysteem en het werkt stress verminderend. Een win-win situatie dus!

Bruidsjurken passen voor de lol

Ook al ga je (nog) niet trouwen, tijdens deze workshop krijg je de kans om tóch een trouwjurk aan te passen. Neem uitgebreid de tijd om diverse trouwjurken aan te passen en krijg tips van een specialist. Maak foto’s, loop over de catwalk en doe inspiratie op voor een eventuele toekomstige bruiloft.

Lees ook: De leukste (winterse) workshops om te volgen met je vriendinnen of collega’s

Bh pimpen

Blaas je oude bh een nieuw leven in tijdens de workshop BH pimpen. Een gezellige en creatieve workshop waarin je je fantasie helemaal de vrije loop mag laten gaan. Met diverse materialen en stoffen maak je de mooiste creaties om je oude bh helemaal op te pimpen. Een leuke, verassende activiteit met gegarandeerd veel hilariteit.

Koe knuffelen

Altijd al willen weten hoe het is om een boerderijdier te knuffelen? Dan is de workshop koe knuffelen echt iets voor jou. Trek een overall en laarzen aan en luister goed naar de uitleg over het knuffelen. Deze workshop biedt jou een gezellige en hilarische middag tussen de koeien. Tip: neem achteraf bij thuiskomst wel even een douche…

Instrument leren spelen

Heb jij vrienden of vriendinnen die een workshop instrument spelen nodig hebben? Kies dan een leuk instrument uit en ga samen een gezellige, muzikale middag tegenmoet. Misschien vindt iemand zijn of haar passie wel… De workshop zorg in ieder geval voor hilarische momenten.