Zo maak je gezonde puddingbroodjes met veel eiwitten

Food door Maj

Houd jij van zoetigheid, maar ben je ook graag bezig met gezonde voeding? Dan is dit het perfecte recept voor jou! Met deze gezonde puddingbroodjes is je maag goed gevuld en als kerst op de taart krijg je ook nog eens veel eiwitten binnen. Win-win situatie dus voor na een zware workout of gewoon als lekkere snack. Ook zo benieuwd hoe je deze broodjes maakt? Dan is dit het geheime recept!

Dit heb je nodig voor de puddingbroodjes

Voor dit recept heb je maar heel weinig ingrediënten nodig, namelijk;

  • Twee witte puntjes (langwerpige witte bolletjes)
  • 1 bakje high proteïne vanille pudding
  • Poedersuiker 

Het recept voor puddingbroodjes met veel eiwitten

Dit recept heb je letterlijk binnen een paar minuten gemaakt. Snijd eerst de bolletjes aan de bovenkant in de lengte in en snijd het broodje niet helemaal door! Vul het broodje helemaal met de high proteïne vanille pudding. Optioneel kun je er nog wat poedersuiker overheen strooien, et voilà je puddingbroodje boordevol eiwitten is klaar. Een mega handige en lekkere snack voor na het sporten of gewoon als zoet tussendoortje.

Gezonde tussendoortjes

Soms neig je naar een snelle snack, zoals een bakje chips of een koekje. Af en toe niet erg, maar als je houdt van lekker en veel eten kan je dit voor zijn door gezonde tussendoortjes in huis te halen. Je kan ook zelf iets bakken, zoals havermout koekjes of bananenbrood. Gezond en super lekker.

Bekijk hier nog meer gezonde tussendoortjes die je altijd onderweg kan meenemen, handig!