5 x fastfood gerechten die jij kan opsmullen op de bank

Food door Zora

Heb jij een avondje voor jezelf en enorm zin in fastfood? Je kunt een vette hap laten thuis bezorgen of één van de volgende gerechten zelf maken en lekker opsmullen op de bank met jouw favoriete serie.

1. Crispy kipburger

Ben je gek op de krokante kipburgers van de Burger King? Wij ook! Jij kunt ze zelf namaken met krokante kipburgers van de supermarkt, hamburgerbrood en mayonaise. Voeg een beetje sla, plakjes komkommer en tomaat toe en jij hebt een heerlijke crispy chicken burger!

2. Zelfbelegde pizza

Haal een diepvriespizza in huis of haal alleen pizzabodem en beleg het zoals jij het het allerlekkerst vindt! Heb je nog allerlei leftovers in de koelkast liggen? Maak daar slim gebruik van!

3. Broodje shoarma

Pitabroodjes, shoarmavlees en een beetje knoflook is wat jij nodig hebt voor een eenvoudige en heerlijke fast food snack op de bank. Wist je dat ze in sommige supermarkten verse pitabroodjes verkopen? Deze zijn nog lekkerder dan de houdbare variant!

4. Nacho's

De basis ingrediënten voor Mexicaanse nacho's zijn tortilla chips en gesmolten kaas. Voeg alle extra's toe die jij lekker vindt en plaats de schaal in de oven totdat de kaas helemaal gesmolten is. Yummy!

 

5. Tosti

Tosti's zijn de perfecte snelle hap die jij zo klaar hebt en kan opsmullen vanaf de bank. Je kunt kiezen voor de traditionele tosti met ham, kaas en ketchup, maar er zijn genoeg andere super lekkere tosti recepten die jij kan uitproberen!