De lekkerste food hotspots om uit te proberen in 2024

Lifestyle door Maj

Het nieuwe jaar is al een tijdje van start gegaan en naast alle goede voornemens wil je in 2024 natuurlijk ook nieuwe dingen ontdekken. Zo zijn er genoeg leuke food hotspots om uit te proberen. Maak jij ook voor jezelf een must-visit lijstje? Wij helpen je een handje op weg!

1. Selva Restaurant - Amsterdam

Een hotspot die je zeker geprobeerd moet hebben in 2024. Selva zit op de 24e verdieping in het Amsterdam RAI design hotel. Je bevindt je in de tropische sferen met een exotische twist, daarnaast serveren ze de lekkerste cocktails en kun je genieten van al het geweldige eten wat Selva te bieden heeft.

Meer op Instagram

2. Bleeckerstreet - Arnhem & Nijmegen

Ben je dol op het concept shared dining? Dan is Bleeckerstreet zeker een restaurant die bij jou in de smaak zal vallen. Van sashimi tot en met de lekkerste mosselen: alles waar je zin in hebt staat op de kaart.

Meer op Instagram

3. Jack Rabbit - Utrecht

Bij Jack Rabbit kun je niet alleen heerlijk dineren, maar ook ontbijten en lunchen! Ze hebben de beste koffie, heerlijke pancakes en dé perfecte poached eggs.Yum!

Meer op Instagram

4. 1480 Foodbar - Alkmaar

Een culinaire beleving, of te wel: 1480 Foodbar in Alkmaar. Ze hebben een open keuken waar de beste gerechten worden gecreëerd. Al met al zeker een must om te bezoeken als je van goed eten en natuurlijk goede bijpassende wijn houdt.

Meer op Instagram

5. Van Wijck - Maastricht

Bij Van Wijck kun je terecht voor koffie, homemade softijs, ontbijt, lunch, borrel en take away. Eigenlijk gewoon een heerlijke plek om je te vertoeven op je vrije dag of voor een lunch break.

Meer op Instagram

Bekijk hier ook de lekkerste healthy food hotspots in Nederland.