Inspiratie voor het indelen van je wandplank in de keuken

Wonen door Maj

Heb jij een mooie wandplank in je keuken, maar weet je even niet wat je ermee aan moet? Met een wandplank kun je een keuken veel gezelliger maken door hier leuke accessoires op te presenteren. Wij geven je genoeg inspiratie mee voor het indelen van je wandplank in de keuken. Aan de slag!

1. Leuke decoratie

Je hoeft natuurlijk niet alleen maar keuken gerelateerde accessoires neer te zetten. Leuke decoratie, zoals schilderijtjes, (kook)boeken, droogbloemen en kaarsenhouders doen het ook altijd goed om het gezellig te maken!

 

2. Koffiekopjes en servies

Presenteer je mooie koffiekopjes en servies op de wandplanken boven je koffiehoekje bijvoorbeeld. Staat super leuk en het werkt ook nog eens handig, want je kunt er snel bij!

 

3. Planten

Een beetje groen doet het eigenlijk altijd in elke ruimte goed! Zet wat leuke planten neer in je keuken voor een natuurlijk en levendig effect.

 

4. Keukenaccessoires

Je kunt ook keukenaccessoires kwijt op je wandplanken, zoals een weegschaal of je theepot. Handig, want het scheelt opbergruimte. Toch staat het ook heel erg leuk als je het mooi presenteert.

 

5. Kruiden

Weet jij niet meer waar je alle kruiden kwijt moet? Zet ze dan neer op een wandplank! Label de kruiden en doe ze in leuke potjes, zo staat het ook nog een beetje aesthetic.