5 x de mooiste sieraden om als cadeau te geven

Life Hacks door Maj

Soms is het zo lastig om een leuk kerstcadeautje te bedenken. Je wil natuurlijk graag een lach op ieders gezicht toveren en zeker weten dat de ontvanger het leuk vindt. Hoe je dit voor elkaar krijgt? Geef een mooi sieraad als cadeau! Eigenlijk ga je hier nooit de mist mee in. Wij showen je 5 x de mooiste sieraden om als cadeau te geven!

1. Chunky ketting

Houdt de ontvanger van statement sieraden? Met een chunky ketting zit je altijd goed! Combineer deze bijvoorbeeld met een mooie bedelketting en je hebt een prachtig cadeau. Wie wordt hier nou niet blij van?

2. Oorbellen hoops

Hoops, ook welorrringen zijn anno 2023 en 2024 een echte sieradentrend. Je ziet ze vaak in ons modebeeld voorbij komen en wij snappen wel waarom. Ze maken je outfit meteen af!

3. Ring party

Stel een leuke 'ring party' samen door verschillende ringen uit te zoeken die leuk bij elkaar passen. Denk aan ringen voor om je middelvinger, ringvinger en pink. Zo kun je een heel leuk setje maken. Pak je cadeautje leuk in om er een echte verrassing van te maken!

4. Earcuff

Heb je geen piercing, maar ben je wel dol op verschillende soorten oorbellen? Dan is de ear cuff perfect voor jou! Je kunt deze namelijk om je oor heen buigen. Zo heb je een extra tof sieraad om je look een stoere touch te geven.

5. Love bracelet

Is de gelukkige ontvanger iemand die veel voor je betekent? Dan kun je een liefdes armband geven, denk aan een armband met hartjes of het woord 'love'. Alles in het teken van de liefde. Daar word je toch helemaal happy van bij het uitpakken van je cadeautje?

Lees hier ook hoe je jouw sieraden weer kunt laten blinken!