De 5 mooiste sneakertrends deze zomer

Beauty & Mode door Maj

It's about that time; het is weer tijd voor sneakers! Het mooie weer komt eraan en ook in de zomer kan jij paraderen in je favoriete witte sneakers. Dit zijn de 5 mooiste sneakertrends deze zomer.

1. Witte sneakers

Eigenlijk een altijd terugkomende trend: witte sneakers. Elk voorjaar komen de witte varianten weer tevoorschijn en ook dit jaar mogen we weer shinen in onze witte instappers. Heerlijk fris en super leuk onder een jeans of jurkje. Vergeet niet om je sneakers van vorig jaar een opfrisbeurt te geven door ze te wassen of nieuwe veters erin te doen. Wij zijn fan!

2. Retro look

De retro-trend komt niet alleen terug in kleding, maar ook in onze schoenen. Denk aan de old school Adidas sneakers, verkrijgbaar in allerlei kleuren en erg leuk te combineren met hoge sokken voor een gekke touch.

3. Pastel 

Toch liever een kleurtje? Ga dan voor pastel. Babyblauw, zacht roze of juist pastel geel; alles kan en mag.

4. Eye-catchers

Naast de minimalistische sneaker, zien we ook heel veel opvallende exemplaren. Felle kleuren, gekke prints en metallic accenten. In 2023 kan het niet gek genoeg.

5. Sportieve invloeden

Sportieve invloeden zien we niet alleen terug in de sportschool, maar zo ook op straat. Denk aan de welbekende New Balance die het weer super goed doen. Leuk om je outfit net even wat meer spice te geven en één voordeel: het loopt heerlijk!

Bekijk hier ook de schoenentrends die jij zeker gaat spotten deze lente en zomer