Dit zijn dé nageltrends die je dit voorjaar veel gaat spotten

Beauty & Mode door Maj

De lente is weer van start gegaan en dat betekent: nieuwe nageltrends! Vrolijke kleuren, nailart en metallic finishes, we gaan het dit voorjaar allemaal spotten. Inspiratie nodig voor je volgende manicure? Dit zijn dé nageltrends die je in de lente van 2023 veel gaat tegenkomen.

1. Bloemen

De lente is begonnen en dat betekent maar één dingen: de bloemetjes gaan weer groeien. En niet alleen in de natuur, maar zo ook op onze nagels als nailart. Super schattig en subtiel om je nagels even wat op te fleuren. 

2. French tip met een kleurrijk randje

De klassieke french manicure, alleen dan net even anders. Je kan verschillende kleurencombinaties maken en zelfs nog nailart toevoegen. Wij zijn fan!

3. Glaze nagels

Is al wel een tijdje in the running, maar het blijft voorbij komen: de donut glaze trend. Geïnspireerd op fashionicoon Hailey Bieber is menig nagelliefhebber al aan de slag gegaan met de glaze nails. Als je net even iets meer wilt, is deze nageltrend perfect voor jou!

4. Hartjes

Nagels met hartjes blijven overal opduiken, ook na Valentijnsdag. Denk aan kleine subtiele hartjes of juist als eyecatcher op je nagel. Een trend die je zeker nog wel even gaat blijven zien.

5. Kleur, kleur en nog eens kleur

Niet alleen in de mode, maar ook op je nagels gaan we voor veel kleur. Pimp je outfit met a pop of colour en je bent klaar voor de lente!