Dit kan je allemaal doen met Koningsdag 2021

Hobby door Michelle

Omdat ook dit jaar vrijwel alle activiteiten voor Koningsdag 2021 zijn afgelast, hebben wij een lijst gemaakt met de leukste dingen die je op Koningsdag vanuit huis kunt doen. Er is nou eenmaal wat inspiratie voor nodig, maar we willen toch dat iedereen een feestelijke en gezellig dag heeft. Heb jij geen idee wat te doen met deze 'Woningsdag', dan hebben wij wat tips voor jou!

 

Bakken met Koningsdag 2021

Allereest kun je samen met je gezin of mensen met wie je samenleeft, heerlijk genieten van een lekkere baksel. Stroop de mouwen op en ga samen aan de slag in hoeverre dat kan. Samen iets lekkers maken om het vervolgens lekker op te eten is erg gezellig. Denk hierbij aan het maken van heerlijke Oranje soesjes bijvoorbeeld, helemaal in Koningsdagthema!

Feestje in huis

Om in de Koningsdag sfeer te komen is het een leuk idee om je huis te versieren met oranje, rood, wit en blauwe accessoires. Denk hierbij aan slingers, kussens, ballonnen, vlaggetjes. Hang de vlag op en het voelt als een echte feestdag.

Balkoningsdag

Het concertgebouw roept iedereen op om 10:00 uur vanuit je raam of balkon mee te spelen of zingen met het volkslied. Hiermee start Koningsdag 2021 en voelt het toch alsof we met z'n allen zijn: doe gezellig mee en laat je horen.

Samen spelletjes spelen

Wat nog meer leuk is om te doen is spelletjes te spelen. Blijf lekker bezig met elkaar en daag elkaar uit tijdens een leuk spelletje. Dit is zowel voor kind als ouder op z'n tijd leuk om te doen. Voor de kids is genoeg te verzinnen en daarom heben wij een selectie gemaakt met de leukste bordspellen voor volwassen.

 

Favoriete items van Welke: