Wauw: deze man bouwt een café in zijn eigen achtertuin

Life Hacks door Michelle

Het is niet altijd vanzelfsprekend om naar het café te gaan. Omdat het er financieel niet in zit, omdat je niet weg kan in verband met de kinderen of om andere redenen. Hoe lekker zou het dan zijn als je een eigen café hebt? In dit artikel laten wij je zien hoe je dat voor elkaar kan krijgen!

Eigen café in je achtertuin

De schoonouders van David hebben hun eigen café en David riep al jaren tegen zijn vrouw dat hij dit café ooit na zou bouwen in zijn tuin. Door het huidige coronavirus zag hij het ideale moment om dit café te bouwen, en is daar dan ook mee aan de slag gegaan. Het kostte hem maar een week om de bar te bouwen voor 2500 dollar. Echter ging het grootste gedeelte van dit bedrag niet op aan de bouwmaterialen, maar aan de meubels. Deze vond hij via Facebook en eBay.

Het is net echt!

Het grappige is, dat het net een echt café lijkt. Zo is er uiteraard een bar aanwezig waar je heerlijk aan kan zitten, maar ook een bank en tafels waar je een drankje kan doen. Je kan er darten, genieten van goede muziek door middel van het full sound systeem, je zangkunsten showen door middel van karaoke en er is een projector aanwezig; sportwedstrijden kijken is dus ook mogelijk. Ook aan drank geen gebrek, naast bier en wijn zijn er nog meer verschillende soorten drank te vinden.

Bron: LADbible

Feestjes geven

David en zijn vrouw willen hier graag een aantal feestjes gaan geven, wat volgens mij echt wel goed moet komen als je zo’n ruimte in je tuin hebt. wil je zelf nou ook graag een eigen café in je tuin hebben? Dan kun je ervoor kiezen deze zelf te bouwen, maar er zijn ook opblaasbare kroegen te verkrijgen, die je zo in je tuin kan plaatsen.

Het is niet de eerste keer dat we zo'n bijzonder project zijn tegengekomen. Zo wist een man uit onderdelen van een oude onderdelen Volkswagen Kever een nieuwe brommer te maken, waanzinnig!

Favoriete items van Welke: