De leukste haarstijlen voor jouw zoon

Beauty & Mode door Esra

Het vinden van de perfecte haarstijl voor je zoon is vaak een lastige, maar ook leuke uitdaging. Ieder kind heeft een unieke persoonlijkheid en daar past een eigen haarstijl bij. Wil hij een stoere kuif of toch een surferlook? Wij delen de leukste haarstijlen voor jouw zoon. Er is voor elk wel wat wils, haal er je inspiratie uit.

Opgeschoren look met langer haar

Creëer een stoere, opgeschoren look door de zijkanten van zijn haar kort te laten scheren en het haar bovenop wat langer te houden. Kam je het haar bovenop vervolgens naar één kant vanuit een klassieke zijscheiding? Of kies je toch voor een trendy middenscheiding?

Opgeschoren look met kort haar

Weer een stoere look met kortgeschoren zijkanten, maar dan bovenop iets korter geknipt. Deze haarstijl geeft een frisse, stoere uitstraling en is erg populair onder de jonge jongens. Ook hierbij heb je voor het haar bovenop meerdere keuzes: kam je het haar naar voren om een kleine kuif te creëren of hou je het wat warriger en stijl je het zoals onderstaande afbeelding?

Lees ook: De leukste haarstijlen voor jouw dochter

Een heleboel krulletjes

Heeft jouw zoon leuke krulletjes? Verzorg het haar dan goed en laat het iets langer groeien. Verder hoeft er weinig aan deze haarstijl gedaan te worden om er goed uit te zien. Want zeg nou zelf: de krullen spreken al voor zich, toch?

Kort, krullige haarstijl

Heeft jouw zoon krulletje maar houdt hij het liever wat korter? Kijk dan eens naar onderstaande afbeelding. Zo behoud je de mooie krulletjes, terwijl het haar ook wat korter blijft. Het zorgt voor een frisse, stoere look.

Lees ook: Deze 5 kapsels zijn perfect voor de moderne 50-plusser

Surferlook

Houd jouw zoon wel van een ontspannen, beachy stijl? Laat zijn haar dan wat langer groeien en breng het in model zoals op onderstaande afbeelding. Deze surferlook geeft een nonchalante en stoere uitstraling.

Lief knotje

Deze stoere en tegelijkertijd schattige look is perfect voor als jouw zoon wat langer haar heeft. Hoewel het haar er ook los gegarandeerd mooi uit ziet, is het soms fijn om het haar even weg te stoppen. Daarvoor is het knotje de perfecte oplossing. Een mooie én praktische haarstijl dus!

Fade kapsel

Als jouw zoon fan is van een opgeschoren look, waarbij de zijkanten kort worden geschoren. Dan is een fade kapsel ook een leuke optie.