De leukste haarstijlen voor jouw dochter

Beauty & Mode door Esra

Hoewel het uitproberen van nieuwe haarstijlen iets meer tijd kost dan normaal, is het eindresultaat wel erg leuk. Wil jij wel eens een nieuwe, leuke haarstijl uitproberen bij jouw dochter? Dan heb je het juiste artikel aangeklikt. Wij delen hier namelijk de leukste haarstijlen voor jouw dochter, waarmee ze gegarandeerd stralend de deur uit gaat.

Losse vlecht met bloemetje

Vlecht het haar vanaf de zijkant in op een losse manier en maak het vast met een leuke bloemetjes clip. En voilà: je hebt op een hele leuke én simpele manier jouw dochters haar opgefleurd.

Ingevlochten haar met knotjes

Dit is toch té schattig! Scheid het haar van voren in twee delen en vlecht het haar aan beide kanten in. Maak deze vlechten niet helemaal af, maar laat het ‘uitmonden’ in twee knotjes.

Lees ook: Welke haarstijl past bij jouw gezichtsvorm?

Ingevlochten haar met staart

De manier waarop het haar gestijld is in bovenstaande afbeelding hoeft niet per se met twee knotjes. Het is ook mogelijk om er één of twee staarten van te maken. Het is maar net wat je zelf mooier vindt.

'Prinsessen' haarstijl

Deze haarstijl, waarbij het voorste deel van het haar in aparte delen naar achteren getrokken en vastgemaakt wordt met elastiekjes, laat mensen wellicht een beetje aan een prinses denken. Maak deze haarstijl helemaal af door aan de zijkanten nog een leuk vlechtje te maken.

Vlechtjes met een strikje

Strikjes zijn altijd een leuke toevoeging aan een haarstijl. Mocht jouw dochter dit nou ook leuk vinden, vlecht dan de voorste plukken van het haar in en maak deze plukjes achterop het hoofd vast met een mooie strik. Schattig, toch?

Lees ook: Leuke gevulde broodtrommels voor de kids

Hele creatieve (en uitdagende) haarstijlen

Ben je echt bereid om een heel 'kunstwerk' in het haar van je dochter te maken? Dan zijn onderstaande haarstijlen wellicht leuk om eens te proberen.

Opgestoken, gekrulde haren

Deze ietwat losse haarstijl met opgestoken, gekrulde haren is vooral erg leuk voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft of een chic feest.

Losse knot en klein vlechtje

Het is ook heel leuk om een ietwat losse knot te combineren met een klein, schattig vlechtje.

Twee kleine knotjes

Hoewel deze haarstijl vergeleken met de andere haarstijlen heel simpel is, ziet het er alsnog heel leuk uit.

Paardenstaart met een 'twist'

Een paardenstaart staat op zichzelf al heel leuk, maar door er één vlecht of kleine vlechtjes van te maken wordt het nóg leuker.