Zo stel jij de perfecte party outfit samen voor oud en nieuw

Beauty & Mode door Maj

Oud en nieuw komt eraan en dat betekent: party time! Met new years eve mag je best een beetje uitpakken, glitter en pailletten zijn dan ook zeker van de partij. En om je een beetje te inspireren, delen wij de leukste party outfits voor oud en nieuw!

1. Metallic outfit

Metallic tinten zijn met een feestje altijd goed. Of het nou een metallic rokje, short of pantalon is: je kunt er alle kanten mee op. Combineer het metallic item met een rustige basic, zoals een whit T-Shirt of een mooie oversized blouse. En dan natuurlijk nog de vraag, ga jij voor een paar high heels of stoere boots onder deze kekke outfit?

 

2. Veren tops

Je zult ze vast wel een keer voorbij hebben zien komen, de veren top. Deze top maakt je outfit meteen feestelijk. Draag hem met een toffe jeans, een pailletten rokje of een nette pantalon en je kunt door naar je new years eve party! Reken maar op de leukste complimenten wanneer jij straalt in deze top.

 

3. Glitter blouse

Oversized blouses zijn natuurlijk al een tijdje helemaal in het modebeeld, maar zo ook voor je party outfit kun je ermee door. Alleen dan geen basic blouse, maar een heerlijke pailletten variant. Perfect als je geen korte jurkjes of rokjes wilt, maar wel feestelijk voor de dag wilt komen.

 

4. Little black dress

A little black dress is een zo'n item die een musthave in je garderobe is. Een goed en simpel zwart jurkje die je helemaal opfleurt met leuke accessoires. Denk aan grote party oorbellen, een pailletten tas of hoge laarzen. Je kunt het natuurlijk ook heel classy en chique houden door hem te combineren met bijvoorbeeld pareloorbellen en leuke hakken. In ieder geval, altijd een goede optie als je even niet weet wat je aan moet doen!

 

5. Net top

Deze top zorgt voor een vrouwelijke en mysterieuze uitstraling. De meeste net tops hebben kleine strass steentjes erop, zo maak je hem nog een tikkeltje feestelijker. Draag een mooie bralette of bandeautop eronder en je kunt lekker gaan shinen op het feestje!

 

6. Jumspuit

Het handige aan een jumpsuit is, dat je meteen klaar bent en niet meer hoeft na te denken over je outfit. Trek er een paar leuke hakken of laarsjes onderaan en je bent klaar om te gaan. Let's party!