Christmas outfit inspiratie: what to wear tijdens de feestdagen

Beauty & Mode door Maj

Op zoek naar een leuke outfit voor de feestdagen? We got your back! Wij delen namelijk onze favoriete christmas outfit inspiratie. Van glitter tops tot aan hoge laarzen: je kan lekker uitpakken tijdens de feestdagen!

Christmas outfit inspiratie

1. Kanten tops 

Een meshtop of top van kant met een mooie pantalon is altijd een goed idee. Draag er een bralette onder of een mooi hemdje, zo creëer je meteen een hele feestelijke look.

 

2. Glitter, glitter en nog eens glitter

Glitter en glamour horen natuurlijk bij de feestdagen. Combineer een leuk pailletten rokje met een simpel wit T-shirt en hoge laarzen voor een casual doch party look. 

 

3. Cozy christmas

Heb je meer zin in een cozy christmas outfit? Een sweater kan ook heerlijk zijn om te dragen tijdens de feestdagen! Combineer de sweater op een leuk rokje voor een feestelijke touch.

 

4. Blazer

Een blazer is altijd een goed idee, zo ook met de kerstdagen! Draag hem als een volledig pak of bijvoorbeeld op een jurkje voor een chique outfit. Ook maakt het je party outfit net even iets warmer, want in december kan het natuurlijk nogal koud zijn!

 

5. (over)dressed

Heb je zin om even helemaal lekker uit te pakken? Ga dan voor een leuk (en opvallend) jurkje! De feestdagen zijn namelijk hét moment om over de top te gaan.

 

Bekijk hier ook: de leukste kerstcadeautjes onder de 20 euro