5 originele dingen om te doen met oud en nieuw

Lifestyle door Chloe

2023 staat bijna voor de deur en het aftellen kan beginnen. Maar ieder jaar zitten we met dezelfde vraag. Hoe gaan we het vieren op 31 december? Wil je even wat anders doen dan voorgaande jaren? Met deze originele ideeën ga jij knallend het nieuwe jaar in.

Oud en nieuw in het buitenland

Wil jij dit jaar het echt even anders doen? Vier het dan in het buitenland. Een leuke stedentrip in Europa of mischien wel een zonvakantie op een tropisch eiland zorgt al voor een hele andere ervaring dan je gewend bent. Ook heeft ieder land weer hele andere tradities wat het des te leuker maakt.

Ga naar een vuurwerkshow

Ben je gek op vuurwerk? Bezoek dan één van de vuurwerkshows in het land. De shows zijn spectaculair en wat geeft nou meer het gevoel van een nieuw jaar dan al die kleuren in de lucht?

Vier oud en nieuw in de Efteling

Wist je dat je ook ieder jaar een sprookjesactig oud en nieuw kan vieren in de Efteling? De Winterefteling zit vol met prachtige lampjes en de sfeer is geweldig. Geniet een avond van alle attracties en tel samen af naar 2023.

Vuurwerkvrij vakantiepark

Ben jij niet zo van het vuurwerk? Op steeds meer plekken in Nederland is vuurwerk verboden en er zijn zelfs vuurwerkvrije vakantieparken. Zo kan je heerlijk in alle rust het nieuwe jaar in gaan. Boek bijvoorbeeld een tiny house in de bossen. Hoe romantisch is dat?

Cocktailparty

Wil je oud en nieuw gewoon thuis vieren maar het toch iets unieker maken dan vorige jaren? Organiseer dan een cocktail party. Dit is wel veel werk, maar als iedereen één cocktail verzorgt is dit hartstikke leuk.