Make-up trends voor het najaar van 2023

Beauty & Mode door Rochèll

Het najaar is in aantocht, en dat betekent dat er prachtige nieuwe trends op ons wachten! Daarom brengen we je de hipste make-up looks die je kunt rocken tijdens de herfstmaanden. Van warme kleuren tot gedurfde accenten, we hebben alles wat je moet weten om er dit najaar stralend uit te zien.

1. Glitter op je oogleden

Het najaar is hét seizoen om wat extra kleur toe te voegen aan je leven (en je oogleden!). Om het echt een feestje te maken doe je dit natuurlijk met glitter in je oogschaduw. Super hip en een goede manier om die grauwe dagen wat kleurrijker te maken dus. Breng voordat je de oogschaduw op doet wat primer aan zodat jouw vrolijke look de hele dag blijft zitten.

2. Experimenteer met eyeliner

Laat je creativiteit de vrije loop met grafische eyeliners. Dit seizoen draait alles om opvallende lijnen en geometrische vormen rond je ogen. Probeer eens een cat-eye of experimenteer met dubbele lijnen voor een edgy look. Zorg ervoor dat je een vloeibare eyeliner gebruikt voor precisie en houd de rest van je oogmake-up subtiel om de focus op je liner te houden.

3. Stralende huid

Een natuurlijke, glanzende huid is altijd in de mode, maar dit najaar is het extra trendy. Gebruik een lichte, hydraterende foundation om je huid er gezond en stralend uit te laten zien. Voeg een beetje highlighter toe op je jukbeenderen, neusbrug en kin voor een subtiele glans. Vermijd zware poeders, want die kunnen je huid er dof laten uitzien.

4. Weelderige wimpers

Lange, volle wimpers zijn een must dit seizoen. Gebruik een goede wimperkruller om je wimpers te liften en breng meerdere lagen mascara aan voor een dramatisch effect. Als je extra flair wilt toevoegen, overweeg dan wimperextensions of wimperstrips voor die weelderige look.

5. Volle wenkbrauwen

Dikke, goed gedefinieerde wenkbrauwen zijn nog steeds in de mode. Vul je wenkbrauwen in met een wenkbrauwpotlood of poeder in een tint die dicht bij je natuurlijke kleur ligt. Borstel ze vervolgens in vorm met een wenkbrauwgel om een strakke, gedefinieerde look te creëren.

Een prachtig najaar

Met deze make-up trends en tips ben je helemaal klaar om stralend het najaar in te gaan. Vergeet niet om te experimenteren en plezier te hebben met je make-up look. Geniet van het seizoen en laat je innerlijke schoonheid stralen!