Dit zijn de leukste food bloggers om te volgen op Instagram

Food door Maj

Als je opzoek bent naar food inspiratie, dan is het soms heerlijk om Instagram af te struinen. Foto's van verrukkelijk eten en de lekkerste verrassende recepten. Daarom vandaag: de leukste food bloggers om te volgen op Instagram! Dat maakt het zoeken net even een stukje makkelijker.

1. Pien laat haar eten zien

Deze mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje. Pien maakt de lekkerste recepten en test de leukste restaurants uit. Zeker de moeite om haar een follow te geven.

2. Amsterdam Foodguide

Als je in Amsterdam of omgeving woont, is dit de perfecte pagina om te volgen. Hier vind je de mooie restaurants en de tofste food hotspots. Warning: je wilt alles uitproberen!

3. Snackspert

Deze food blogger test sinds 2014 de lekkerste (en minder lekkere) snacks. Zo weet je precies of het de moeite waard is om een product te kopen of een food hotspot te bezoeken. En het kan niet gek genoeg; van pizza bitterballen tot aan een shotje frikandel speciaal. Het kan allemaal!

4. Food by Marloes

Ben je op de gezonde fitgirl tour? Dan is dit een hele fijne blog om in de gaten te houden. Marloes deelt veel eiwitrijke recepten en gezonde zoete recepten.

5. Your foodhotspot

Hier vind je de mooiste verborgen parels van Nederland en België. Dus als je echt een avondje uit wilt, kan je een kijkje nemen op @yourfoodhotspot.