De 7 leukste food hotspots in Nederland

Food door Maj

Er zijn zoveel heerlijke restaurants in Nederland, dat je soms niet meer weet welke het hoogst op jouw verlanglijstje staat. Ga je voor een klein restaurantje, de Italiaanse keuken of juist een 10 gangen diner? De keuze is reuze en daarom helpen wij jou graag een handje op weg met de 7 leukste food hotspots in Nederland.

1. Lolo in Amsterdam

Viva Italia! Een heerlijk Italiaans restaurant, waarvan het interieur is om bij weg te dromen! Geniet van de heerlijke gerechten onder het genot van een goed glas wijn.

2. Restaurant Onglet in Maastricht 

Een restaurant dat zeker speciaal genoeg is om naar Maastricht af te reizen: restaurant Onglet. Heerlijke gerechten, waarvan er veel daarvan gespecialiseerd zijn op vlees. Echt een hele ervaring om hier bij dit speciale concept een avondje uit te beleven. 

3. Cosi in Arnhem

Zoals de naam al zegt, mega cosy en heel lekker eten! Beleef de Italiaanse sfeer in Trattoria & Pizzeria Cosi en trakteer jezelf op een lekkere pizza, pasta of goed stuk vlees.

4. Villa Cocou in Den Haag

Villa Coucou is een fantastisch Frans restaurant en als kers op de taart hebben ze ook nog eens een cocktailbar. Een geweldige sfeer, wat het nog leuker maakt met een goed gezelschap.

5. By LIMA in Haarlem

Een super leuk plekje om lekker te gaan ontbijten, lunchen of brunchen. Ze serveren biologisch eten en ook heel veel heerlijke taartjes en cakes! Ook de high tea is een aanrader, die overigens ook vegan kan worden gemaakt. Een echte hotspot in het mooie Haarlem!

6.  Lokaal 1650 in Den Bosch

Bij Lokaal 1650 kan je terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Dit pareltje bevindt zich in de Korte Putstraat, waar één ding zeker is: je hebt gegarandeerd een leuke avond hier!

7. Bistro du Bac in Rotterdam

Wanneer je dit restaurant binnenkomt, heb je direct een Frans gevoel. Deze klassieke Franse bistro heeft namelijk een fijne ongedwongen sfeer en een echte Franse keuken. Prachtig gedekte tafels plus leuke zwart witte tegeltjes. Een aanrader voor als je in de buurt van Rotterdam bent.