Zo maak je de lekkerste scrambled eggs

Food door Maj

Bij een makkelijk en lekker ontbijt hoort vaak wel een eitje. Je kunt het op veel verschillende manieren bereiden en het is ook nog eens erg voedend. Een heerlijke variatie die te maken is met ei zijn scrambled eggs. Toch hebben wij een recept die nog smeuïger en lekkerder is dan de normale scrambled eggs. Ook zo benieuwd? Lees dan snel verder!

Dit heb je nodig

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • Boter 
  • Bieslook
  • Zout en peper 
  • 1 eetlepel crème fraiche

Keukenbenodigdheden

  • Garde
  • Koekenpan of steelpan
  • Spatel

Zo maak je de lekkerste scrambled eggs

Oké, we geven toe; dit is niet de gezondste versie van scrambled eggs. Maar als je echt zin hebt in een lekker zondagsontbijt, dan is deze versie wel mega lekker om op z'n tijd te maken!

  1. Begin met het kloppen van de eieren totdat ze licht schuimen.
  2. Smelt nu 1 eetlepel boter in de pan op middelhoog vuur.
  3. Voeg de losgeklopte eieren toe aan de pan.
  4. Houd met een spatel het mengsel continu in beweging. 
  5. Als de eieren halfgaar zijn, voeg je een tweede eetlepel boter toe. Blijven roeren en daarna de derde eetlepel boter toevoegen.
  6. Haal de pan van het vuur en voeg nu de crème fraiche, bieslook naar smaak, zout en peper toe. 
  7. Even goed roeren en daarna meteen serveren. Heel lekker met een broodje en tomaatjes!