Vijf handige badkameraccessoires voor een opgeruimde badkamer

Life Hacks door Maj

Handdoeken op de grond en al je crèmes die niet meer op de juiste plek liggen; de badkamer helemaal opgeruimd houden kan nog wel eens een uitdaging zijn. Toch is dat straks verleden tijd, want dit zijn de vijf handigste badkameraccessoires voor een opgeruimde badkamer!

1. Doucherekjes

Staan je shampoofles en doucheschuim los in de douche? Een echt aanrader; doucherekjes. Een handige manier om al je douchespullen in op te bergen op één plek. Zo blijft de vloer van je douche langer schoon en ziet het er een stuk georganiseerder uit.

2. Onhandige snoeren laten verdwijnen

In de badkamer heb je vaak veel apparatuur liggen, zoals een föhn en elektrische tandenborstel opladers. Erg vervelend als je niet genoeg plek hebt voor deze spullen en het snoer iedere keer net uit het kastje valt. De oplossing: schroef een tijdschriftenbak aan de binnenkant van je kastdeurtje of als je geen plek hebt een mooi mandje aan de muur. Zo heb je al je apparatuur bij elkaar en geen last meer van vervelend snoeren die uit het kastje vallen.

3. Organizers in je badkamer

Organizers in je badkamer kunnen al een hele grote oplossing bieden. Begin met het aanschaffen van mandjes en dozen. Deze kan je opbergen in het badkamermeubel en hier alle producten soort op soort leggen. Dus de haarspullen bij elkaar, gezichtsverzorging bij elkaar enzovoort. Deel dus alle producten in per categorie en houd alles netjes in de mandjes. Super handig!

4. Zeepdispensers en tandenborstelhouders

Doordat je nu het hele badkamermeubel vrij hebt staan, kan je hier nog wat praktische dingen opbergen. Denk aan een zeepdispenser of een tandenborstelhouder voor je tandpasta en tandenborstel. Dit is hygiënischer doordat de tandenborstels beschermd worden tegen vuil en het staat ook nog eens georganiseerd.

5. Handdoekhaken

Altijd je handdoeken overal liggen in de badkamer? Tijd om handdoekhaken aan te schaffen! Je kunt hier je handdoeken aan laten drogen na het douchen of bijvoorbeeld je badjas aanhangen. Zo blijven ze schoner dan dat ze op de grond worden gelegd, ideaal!