De 5 handigste gadgets voor in de badkamer

Wonen door Zora

Tegenwoordig bestaan er handige gadgets voor zo'n beetje alles wat je maar kunt bedenken. Vooral voor in de badkamer zijn er genoeg accessoires te vinden die jouw leven gemakkelijker maken. De vijf beste gadgets zetten we voor je op een rijtje.

1. Zeepdispenser

Jouw douche hoeft nooit meer vol te staan met flessen shampoo, conditioner en bodygel wanneer je een zeepdispenser hebt. Je kunt zelfs geld besparen door grotere flessen in te slaan van jouw favoriete shampoo's en gels.

2. Scheermeshouder

Jouw scheermes raak je nooit meer kwijt en wordt niet beschadigd dankzij een scheermeshouder. Hang hem op in de douche of naast de spiegel. Vergeet niet jouw scheermesje goed schoon en droog te maken voordat je 'm ophangt!

3. Tube uitknijper

Met een tube uitknijper haal jij alles uit jouw tandpasta en andere beauty producten. Draai aan de hendel en jij krijgt tot de allerlaatste druppel uit de tube. Het is een musthave voor in iedere badkamer!

4. Toiletrolhouder met bakje

Dankzij deze toiletrolhouder met bakje hoef jij nooit meer jouw vochtige doekjes te bewaren op de wasbak of ergens hoog op een plankje. Met deze badkamer gadget zijn ze verborgen en binnen handbereik!

5. Voetsteun voor scheren

Scheren onder de douche kan een gevaarlijk tafereel zijn omdat je makkelijk kan uitglijden. Dit los je op met deze handige voetsteun voor tijdens het scheren. Het maakt deze terugkomende taak ook een stuk comfortabeler!

Beeld: Photo by Point3D Commercial Imaging Ltd. on Unsplash