Deze haarkleuren zijn dé trend deze zomer

Beauty & Mode door Maj

Benieuwd welke haarkleurentrends deze zomer helemaal hot zijn? Een nieuwe haarkleur kan soms een hele verfrissende verandering aan je uiterlijk geven, maar het is wel lastig om de keuze te maken welke haarkleur bij je past. Wij maken de keuzestress een stukje makkelijker, want dit zijn de haarkleuren trends deze zomer.

1. Mushroom Blonde

Mushroom Blonde is een kleur die we veel gaan tegenkomen deze zomer. Het is een assige, blonde kleur die al bij menig celeb is gespot. De perfecte kleur als je niet platinablond wilt gaan, maar wel wat lichter voor de zomer. 

2. Koper

Red hair is ook deze zomer weer helemaal het ding. Ga voor een tint die je gezicht warmer maakt, zoals een koperkleur of dieprood. 

3. Platinablond

Blond all the way? Platinablond moet wel bij je passen in combinatie met je ogen en huidskleur, maar als dit matched kan je deze look zeker rocken! Gebruik een goede zilvershampoo om je haarkleur mooi fris te houden. 

4. Espresso bruin

Als je toch liever een warme haarkleur hebt, is espresso bruin helemaal in. Het is een diepe en donkere tint die mooi te combineren is me highlights voor een speelser effect.

5. Highlights of balayage

Hightlights of balyage blijven ideaal voor de zomer. Vaak hebben we wat meer zin in een lichte kleur als het mooi weer wordt en deze verftechnieken zorgen voor een frisse look zonder te snel uitgroei.