Dit zijn de leukste hotspots om vintage te shoppen

Lifestyle door Maj

Vintage shoppen is iets wat de laatste jaren steeds meer in beeld is gekomen. Naast dat het een duurzame optie is om te winkelen en je een steentje bijdraagt aan de planeet, zitten er ook de mooiste pareltjes tussen. Bekijk eens deze té gekke vintage hotspots door heel Nederland om de leukste thrifts te vinden. Wij zijn fan!

1. Roxy'79 vintage

Even terug in de tijd bij Roxy'79 vintage in Utrecht, geïnspireerd op de iconische nachtclub ‘RoXY’ in Amsterdam. Je vindt hier iconische vintage designerstukken voor een scherpe prijs en de mooiste accessoires om je outfit compleet te maken. Zeker een bezoekje waard mocht je in de buurt zijn!

2. The New Studio

Ook online zijn de leukste vintage webshops te vinden, dit pareltje bijvoorbeeld heeft prachtige kwalitatieve items. Wees er snel bij, want alles is binnen no time uitverkocht! Niet getreurd, want ze openen ook regelmatig een pop up store waar je eindeloos kan rondneuzen tussen de kleding. 

3. Froufrou's vintage

Deze winkel vind je in het modekwartier in Arnhem, een echte must om te bezoeken als je het mij vraagt. Ze verkopen kleding, gifts en accessoires. Als je op zonnebrillen of sieraden thrift bent, moet je zeker even langs gaan bij Froufrou's vintage. 

4. The Ceiling

Bij The Ceiling shop vind je unieke designer items die je zeker aan je collectie wilt toevoegen. Het zijn goede items voor een essential wardrobe, waar je zeker lang plezier van gaat hebben. Ze hebben een showroom in Amsterdam die op afspraak open is en een online shop om je lievelingsitems in de gaten te houden. 

5. Vintage Revival

Bij Vintage Revival in Utrecht vind je prachtige vintage interieur parels & meubelstoffering. De winkel is elke woensdag en zaterdag open, waar je onder het genot van een kopje koffie de collectie kan bekijken. Je kijkt je ogen uit naar allerlei meubels uit de jaren ’50 tot en met de jaren ’80 en ze kunnen zelfs gerestaureerd of gestoffeerd worden. Ideaal dus om je huisje weer even een nieuwe look te geven.

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hier dan de leukste boutiques en hotspots om te winkelen in Nederland