De vijf leukste kampeerplekken in Nederland

Hobby door Michelle

Je bent van plan dit jaar eens vakantie in eigen land te gaan vieren, zoals waarschijnlijk heel veel andere Nederlanders. Maar waar ga je dan heen? Gelukkig heeft Nederland meer te bieden dan je denkt. Zo zijn er een aantal hele goede locaties voor de leukste strandverblijven in Nederland. Voor de mensen die graag gaan kamperen zijn er ook genoeg plekken te vinden, maar wat zijn nou de leukste kampeerbestemmingen van Nederland? Dat laten wij je vandaag zien!

De leukste plekken om te kamperen in NL

De diversiteit die deze plekken bieden zijn enorm. Hierdoor is er altijd wat te doen en altijd een activiteit die naast het kamperen jullie goed zal vermaken.

Het Stoetenslagh in Overijssel

Overijssel is een populaire bestemming voor zowel nationale en internationale toeristen. Niet gek dus, dat je daar één van de leukste campings vindt. Camping Het Stoetenslagh is bij veel mensen favoriet en de goede waarderingen laten zien dat het zeker de moeite waard is om eens heen te gaan.

De Krim in Noord-Holland

Nu is Noord-Holland niet direct een provincie waar je snel naartoe zou gaan als je wilt gaan kamperen, dit gebeurt namelijk het meeste in het oosten en zuiden. Maar, bedenk je eens dat ook Texel onderdeel is van de provincie Noord-Holland, dat maakt het toch een stuk interessanter. Met faciliteiten als zwembaden, fitnessruimtes, speeltuinen, midgetgolf (en normale golbanen). Daarom is deze camping zeker een leuk idee voor zowel jong als oud.

Camping Julianahoeve in Zeeland

Deze camping in Zeeland is bekend bij Nederlanders maar ook veel buitenlandse toeristen. De camping is voor iedereen geschikt en van alle gemakken voorzien. Daarnaast is Zeeland natuurlijk ook een mooie provincie om op vakantie te gaan.

Bosbad Hoeven in Noord-Brabant

Wie denkt aan kamperen, denkt al snel aan Noord-Brabant. Niet gek dus, dat deze ook in het rijtje staat. Er zijn in Noord-Brabant heel erg veel campings te vinden, zowel groot als klein. Waarom deze camping er dan tussen staat? Omdat Bosbad Hoeven alles heeft voor het hele gezin. Niemand hoeft zich op deze camping te vervelen!

De Hertshoorn in Gelderland

En als laatste een camping in Garderen, Gelderland. Niet een hele grote plaats, maar dat mag de pret niet drukken. De camping is erg laagdrempelig, wat het ideaal maakt voor het gehele gezin. Of je nou een midweek weg wilt gaan of de hele zomervakantie lang, er is altijd wat te doen.

Hebben jullie nog andere suggesties? Laat het ons weten!

Favoriete items van Welke: