De musthave lentelooks voor 2023

Beauty & Mode door Maj

De lente komt eraan en dat betekent nieuwe outfitjes. De rokjes, jurkjes en tops mogen weer uit de kast worden getrokken. Toch is het altijd even wennen om van een dikke wollen trui over te stappen naar een luchtige lente look. Welke.nl zet daarom alle musthave lentelooks voor 2023 op een rij. Happy shopping!

1. Lange denim rok

De lange denim rok wordt het it-item voor de lente. Gecombineerd met een trui, een top of een leather jacket ben jij klaar om deze trend te rocken. De split aan de voorkant en de gerafelde look onderaan maken de rok helemaal af.

2. De slipdress

Een chique en romantische jurk, maar door hem te stijlen met een blazer maak je hem meer casual. Paar sneakers eronder of een hoge laars en je bent good to go!

3. Jeans

Een goede jeans mag niet ontbreken in je garderobe. Door hem met een kleurrijke blouse te combineren heb je een luchtige en stijlvolle outfit. Perfect voor een dagje kantoor!

4. Maxi-jurk

De maxi-jurken en rokken mogen de kast weer uit en wij begrijpen wel waarom. Je outfit is in één keer klaar en het draagt heerlijk tijdens een lente-of zomerdag. Als het nog wat frisser is kan je hem combineren met een dikke trui en een paar boots.

5. De oversized blouse

Nog zo'n item die een must is in je kledingkast. Van de zomer draag je deze parel over je bikini en nu op een mooie pantalon of jeans. Ga op een zonnige dag voor een mooie linnen variant of een oversized katoenen blouse. 

Bekijk hier ook de schoenentrends die we van de lente veel gaan spotten!