Dit zijn de handigste planners voor 2023

Lifestyle door Zora

Morgen gaat het nieuwe jaar van start en degene die goed voorbereid het jaar willen beginnen, hebben al een oogje op een planner voor 2023. Jij nog niet? Wij hebben zeven handige planners voor verschillende doeleinden voor je op een rijtje gezet.

1. Invulplanner

Heb jij het liefste een planner die jij kan invullen op jouw manier? Vul de dagen, weken en maanden in zoals jij wil met deze invulplanner.

2. Werkplanner

Ben jij gek op het maken van to-do lijstjes en schrijf jij notities, afspraken en belangrijke dingen die jij niet mag vergeten altijd op? Dan is dit dé planner voor jou.

3. Maaltijdplanner

Ben jij geen 'wat eten we vandaag?' type en plan jij het liefste vooruit? Met deze maaltijdplanner houd jij goed overzicht van wat jij gaat maken op welke dag en wat voor boodschappen jij nodig hebt. Super handig, toch?

4. Dagplanner

Deze dagplanner is gemaakt om op te hangen of neer te zetten op jouw bureau. Schrijf notitites, afspraken, doelen, prioriteiten en to-do lijstjes op voor een productieve dag.

5. Weekplanner

Houd jij ervan om overzicht te hebben over de hele week in een oogopslag? Kies dan voor deze prachtige planner.

6. Maandplanner

Zoek je een standaard agenda voor 2023? Deze maandplanner is precies dat!

7. Familieplanner

Woon jij nog met kinderen onder jouw dak en is het soms lastig om bij te houden wie wat moet doen en wanneer? Met deze familieplanner houd je elkaar op de hoogte en weet jij op welke dagen jij family time kan inplannen.