Dit zijn dé sieradentrends van het moment

Beauty & Mode door Maj

Sieraden maken elke outfit af en zorgen voor de finishing touch. Ga je bijvoorbeeld voor een opvallende eyecatcher of houd je het liever wat minimalistisch? In 2023 gaan we in ieder geval heel veel verschillende sieradentrends zien. Om het makkelijk te maken zetten wij alle trends van het moment voor je op een rij, enjoy!

1. Druppelvormige oorbellen

De druppelvormige oorbellen worden al bij menig celeb gespot en is zeker een must om toe te voegen aan je sieraden stash. Super chique te dragen naar kantoor met een mooi pak of leuk om je outfit net even wat meer pit te geven. 

2. Flowers

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen zijn nu echt een ding op het gebied van sieraden. Denk aan bloemen corsages, bloemen oorbellen of kettingen met bloemen: alles kan en mag. Wanneer het zonnetje begint te schijnen weet ik zeker dat je zwicht voor deze fleurige trend!

3. Statement oorbellen 

The bigger the better: oorbellen kunnen niet groot genoeg dit jaar. Denk aan grote harten of lange shiny exemplaren. En niet alleen voor een feestje, ook gewoon om te dragen tijdens het boodschappen doen. Je hebt ze in alle kleuren, soorten en maten en één ding is zeker, vervelen zullen ze niet. Ook een leuk idee om zelf toffe statement oorbellen te maken van klei.

4. Body chains

Vorig jaar was deze trend al iets meer te zien op de catwalk, maar dit jaar maken de body chains, of te wel lichaamssieraden, echt hun opkomst. Denk aan een mooie belly chain of een groot sieraad om je hals. Leuk om te dragen van de zomer tijdens een feestje of om je beach look even wat op te fleuren!

5. Sieraden met parels

Een echte klassieker die niet snel zal verdwijnen in het modebeeld. Parels blijven elegant en geven je outfit een classy look. Combineer ze met een wollen trui of een chique office look en je outfit is helemaal compleet.