Binnenkijken: dit prachtige herenhuis is de duurste woning van Den Bosch

Wonen door Michelle

Deze prachtige woning is wat wij noemen een echt droomhuis. Niet alleen ziet dit herenhuis er super mooi en luxe uit, het is ook nog eens de duurste woning in heel Den Bosch. Hierheen verhuizen wordt misschien een beetje lastig, maar even binnenkijken en inspiratie opdoen is altijd leuk! 

Duurste woning in Den Bosch

Dit prachtige herenhuis bevindt zich op de Sint Josephstraat in Den Bosch, dicht bij het gezellige stadscentrum. De woning heeft een totaal woonoppervlakte van 462 vierkante meter, die zijn verdeeld over drie woonlagen en een kelder. In totaal heeft de woning zeven slaapkamers en twee badkamers. Het perfecte huis dus voor een groot gezin of als je samen met al je gezellige vrienden wilt samenwonen. 

De woning is over het algemeen ingericht in een klassieke woonstijl, dit is vooral duidelijk te zien in de woonkamer, eetkamer en keuken. In het herenhuis zijn verschillende aspecten die het huis ook van binnenuit een luxe uitstraling geven, zo hangen er verschillende mooie kroonluchters aan de muur en is er glas in lood aanwezig.

Duurste woning Den Bosch

Duurste woning Den Bosch

Herenhuis in Den Bosch 

De woning bevindt zich in de binnenstad van Den Bosch, ondanks dat heeft de woning een achtertuin van 39 vierkante meter en een ruim terras. In dit huis heb je dus genoeg plek om heerlijk in de buitenlucht te zitten, alleen of met een grote groep gezellige mensen. En of dat allemaal nog niet genoeg is, op eigen terrein is er plek voor vier auto’s. 

Duurste woning Den Bosch

Duurste woning Den Bosch

De vraagprijs van dit prachtige herenhuis is 2.250.000 euro. Het is misschien een hoog bedrag, maar dat woon je wel in de duurste woning van heel Den Bosch wat ook nog eens een prachtig huis is van binnen en buiten!

Zou jij hier willen wonen?

Favoriete items van Welke: