Binnenkijken: de prachtige woning van zangduo Susan en Freek

Wonen door Michelle

Het zingende koppel Suzan en Freek zijn niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Na meerdere grote hits en hun deelname aan Beste Zangers zijn ze de laatste twee jaar ontzettend bekend in Nederland. Wij laten je zien in wat voor prachtig huis ze samen wonen en hoe hun het hebben ingericht!

De woning van Suzan en Freek

Dit leuke koppel woont in een prachtig historisch grachtenpand in het centrum van Weesp. De woning heeft een woonoppervlakte van 117 vierkante meter, het bevat in totaal vier kamers die verdeeld zijn over drie verdiepingen.

Bij binnenkomst straalt de woning direct rust uit, de woning bevat veel wit en is ingericht met verschillende woonstijlen. Op de begane grond bevindt zich de woonkeuken. De industriële keuken bevat een lang werkblad en een los fornuis met vier pitten. In de woonkeuken staat een lange eettafel die perfect is voor etentjes met vrienden en familie. De muur achter de eettafel is niet glad afgewerkt maar juist heel authentiek gehouden, hierdoor houd je de historische sfeer vast in de woning. Het huis bevat veel grote ramen, hierdoor heb je veel te maken met een natuurlijke lichtinval, wat natuurlijk heerlijk is met zonnige dagen.

Huis Susan en Freek

Huis Susan en Freek

Grachtenpand in Weesp

Op de tweede verdieping bevindt zich de woonkamer en een werkruimte. De woonkamer is over het algemeen modern ingericht met decoraties van verschillende stijlen, zo hangen er bijvoorbeeld verschillende soorten kunst aan de muur en wordt er een gezellige sfeer gegeven aan de woonkamer door middel van een groot vloerkleed. De woning is over het algemeen ingericht met de basiskleuren: zwart, wit, grijs en licht bruin.

Huis van Susan en Freek

Huis van Susan en Freek

Muziekstudio in huis

De twee slaapkamers en de badkamer bevinden zich op de derde verdieping. Ook op deze verdieping zijn de muren en vloer neutraal gehouden, wat zorgt voor een rustige uitstraling. De eerste slaapkamer is vrij klein en is ingericht met enkel een tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer is ingericht met een kledingrek en bureau met muziekapparatuur, wellicht dat ze hier werken aan nieuwe muziek!

Huis van Susan en Freek

Huis van Susan en Freek

Bron: Bekende Buren

Favoriete items van Welke: