Dit worden dé nageltrends die we gaan spotten deze kerst

Beauty & Mode door Maj

Natuurlijk wil je jouw nagels op en top verzorgd hebben deze kerst. Ze geven je outfit een feestelijke touch en het staat mooi verzorgd. Maar voor welke kleur of design moet je nou gaan? En voeg je nog wat nail art toe? Dit worden dé nageltrends die we gaan spotten deze kerst.

1. Cherry nails

De kleuren rood, bordeaux en cherry zien we al een tijdje terugkomen. Ze zijn classy, chique en vrouwelijk. Perfect als je een feestje hebt en graag lekker wil uitpakken.

 

2. Parelmoer

Parelmoer kun je met elke nagelkleur combineren, maar ze maken je nagels net even wat feestelijker. Het lijkt een beetje op de welbekende glazed-donut nagels, bekend geworden door Hailey Bieber. Eigenlijk blijft dit gewoon een hele leuke nageltrend heel het jaar door!

 

3. Sterren

Wat is er nou meer december en kerstig dan sterren op je nagels? Ga voor een mooie gouden ster of juist een sterretje in een hele felle en opvallende kleur! Nog meer leuke nail art ideeën zijn: hartjes, een klein sneeuwpopje of sneeuwvlokje. Het kost misschien iets meer moeite voor je nagelstylist, maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn!

 

4. Brons

Houd je niet zo van goud of zilver? Dan kan brons ook een hele mooie kleur op je nagel zijn. Toch feestelijk, maar ook wat gangbaarder. Ook hier kun je weer een mooie parelmoere finish aangeven. Helemaal leuk toch?

 

5. Glitter en glamour op je nagels

Glitter, glitter en nog meer glitter: het hoort er in de decembermaand gewoon echt bij. Ga voor een mooie french tip gemaakt van glitter of doe eens gek en bekleed je hele nagel met glitters!

 

DIY manicure

Doe je toch liever je nagels zelf en heb je even geen zin om naar de nagelsalon te gaan? Ga dan voor de perfecte manicure bij je thuis! Wij leggen je hier stap voor stap uit hoe je thuis jezelf een ontspannende manicure kan geven zonder dat je de deur uit hoeft. Begin met het reinigen en voorbereiden van je manicure. Was eerst goed je handen en reinig daarna alle nagels met een watje en nagellakremover. Daarna kun je een basecoat gebruiken, dit zorgt ervoor dat je nagellak goed blijven zitten. Nu is het tijd om je nagels te lakken in de gewenste kleur. Als kerst op de taart kun je nog een laagje transparante topcoat aanbrengen en je bent klaar om te shinen met je mooie nagels!