Dé lipstick trends voor het najaar van 2023

Beauty & Mode door Maj

Wil jij ook de mooiste kissable lips? Dan zijn deze herfst lipstick trends zeker wat voor jou! Van opvallende gouden metallic lippen tot aan diepe berry tonen: je kan he-le-maal uitpakken dit seizoen. En met een kleine aanpassing aan je make-up routine, maak je al een totaal andere look. Wij delen dé lipstick trends voor het najaar van 2023.

1. Dark lips

Een opvallende kleur op je lippen is echt een ding deze herfst. Vooral een donkere tint steelt dit seizoen de show, zoals bordeaux, paars en bruin. Als je nog gewaagder wilt gaan, zijn donkerblauw of zwart goede opties. Het geeft je make-up look een hele vrouwelijke en mysterieuze touch. Perfect als je iets opvallenders wilt!

2. Cherry Cola

Bij de Cherry Cola trend gaat het vooral om roodtinten. Het heet dan ook Cherry Cola, omdat de kleur je doet denken aan een glas cola met kersen. Dé perfecte kleur voor het najaar en zeker de kerst op de taart voor je make-up look als je een avondje uit gaat.

3. Lip stain trend

Ben jij meer van de glossy look? Dan is deze lips stain trend een must voor jou. Het voelt aan als een gloss, maar het geeft je lippen ook een intense kleur. Zo heb je mooie volle lippen door de lipgloss en een kleurtje op je lippen door het lip stain effect. Dus als jij voor zachte lippen gaat dit seizoen, is deze trend gemaakt voor jou!

4. Nude

Nude lippen blijven een hit, maar deze herfst is er toch een nieuwe touch gegeven aan deze klassieke trend. Voeg extra dimensie toe door je nude lippen te mengen met karamel of latte tinten. Zo worden ze iets intenser en mengen ze meer met de herfstkleuren.

5. Golden lips

Metallic lips blijven een favoriet. Ook deze herfst trekken we deze trend door en nu zelfs naar een nog hoger level met nog meer shine: namelijk de golden lips. Je kunt gaan voor een gouden lipgloss of echt een lipstick. Je kunt zelfs losse gouden glitters aanbrengen op je lippen. De perfecte lip trend voor een feestje, zo voeg je aan elke look een vleugje glamour toe!

6. Cherry Berry

Lipstick in berry-tonen is mega vrouwelijk en classy. Combineer een klassiek zwart jurkje met berry lips en je bent klaar om de deur uit te gaan. Denk aan diepe paarse en bordeaux rode tonen. Zo ga jij zeker een goede indruk achterlaten!