B&B Vol Liefde Desiree hint op eigen tv-programma: "publiek houdt van mij"

Lifestyle door Elsemieke

Ken je Desiree nog? Ze zocht de liefde bij Hans, die met zijn B&B in Italië meedeed aan B&B Vol Liefde seizoen 2. Ze zorgde voor opvallende televisie met haar voorliefde voor augurken en asperges. Desiree zegt tegen 'Vriendin' dat ze binnenkort een eigen programma krijgt.

B&B Vol Liefde Desiree in eigen tv-programma

Hans, die met zijn B&B in Italië meedeed aan B&B Vol Liefde seizoen 2, zorgde voor hilarische televisie. Uiteindelijk zijn er vijf vrouwen op zijn erf verschenen, maar de ware zat er niet tussen. Ook tussen Desiree en Hans boterde het niet, want hij stuurde haar na een aantal afleveringen naar huis. Binnenkort zien we Desiree weer terug op de buis, want ze krijgt naar eigen zeggen 'waarschijnlijk een eigen tv-programma'.

Desiree heeft tijdens de proefopnames al gemerkt dat ze een aanstormend talent is. "U gaat nog veel van me horen, ik krijg waarschijnlijk mijn eigen tv-programma", schatert Desiree tegen Vriendin. Met haar ambities zit het sowieso wel goed. "Ik wist ook niet dat ik daarin zo getalenteerd was. Het Nederlandse publiek houdt van mij."

Datingshow?

Een realitysoap zou ook nog kunnen, want Desiree is wel weer op zoek naar de liefde. "Mijn verloofde was de perfecte man voor mij toen. Ik denk dat hij me inmiddels wel op tv heeft gezien. Als hij mij nu zou vragen of ik met hem verder wil, zou ik dat meteen doen." Wij zijn heel benieuwd wanneer het programma met Desiree op tv komt! We houden je op de hoogte.