Binnenkijken: oude schoolbus omgebouwd tot luxe camper

Wonen door Michelle

Een huis hebben op wielen, dat klinkt voor reisliefhebbers als een droom. Een koppel uit Amerika dacht hier hetzelfde over. Zij hebben namelijk een Amerikaanse schoolbus volledig omgebouwd tot luxe camper. Van zowel binnen als buiten ziet het er te gek uit, tijd om een kijkje binnen te nemen!

Schoolbus renovatie

De autentieke gele schoolbus ken je wellicht uit Amerikaanse series. De schoolbus werd gebruikt om kinderen dagelijks naar school te rijden, vandaar dat er genoeg ruimte was om de bus te renoveren tot luxe camper. De originele kleur van de schoolbussen is geel, maar om de camper vanaf de buitenkant een luxe uitstraling te geven besloot het koppel de bus wit te spuiten. In totaal duurde dit bijzondere project anderhalf jaar, maar dat was het absoluut waard. Deze camper bevat namelijk alles wat je nodig hebt om een lange tijd van huis te gaan. 

Schoolbus renovatie

Wonen in een camper, dat klinkt misschien een beetje onhandig. Toch is niets minder waar. Naast dat de camper een volledige keuken en badkamer heeft, bevat het ook nog een wasmachine, een prachtige houtkachel en is er zelfs CV aanwezig. In deze camper kun je dus heerlijk genieten van je reis zonder dat je iets mist van thuis.

Schoolbus renovatie

Schoolbus renovatie

Zou jij op reis willen met deze leuke camper?

Favoriete items van Welke: