Ga jij binnenkort trouwen? Bekijk deze tips voor een fantastische bruiloft!

Wonen door Redactie Welke

De dag waarop je trouwt staat niet voor niets bekend als de mooiste dag van je leven. Met deze inspirerende tips van Welke.nl maak je er een fantastische dag van.

De mooiste trouwjurken en kapsels

Droom jij al sinds je een klein meisje bent van een echte prinsessentrouwjurk? Of mag het allemaal ook best wat eenvoudiger zijn en ga je voor een aansluitende jurk? Laat je inspireren door de foto's van trouwjurken en bruidskapsels in dit lookbook!

 

De mooiste bruidsjurken en kapsels

 

 

Trouwen op het strand

Wat is er nou romantischer dan elkaar het jawoord geven op het strand? Bekijk deze tips van Welke.nl voor een bruiloft op het strand en doe volop inspiratie op voor jouw bruiloft, feest en nog veel meer!

 

Romantische bruiloft op het strand

 

 

Originele gastenboeken

Een gastenboek is een leuk aandenken aan jouw bruiloft. Tegenwoordig kan een gastenboek ook wat anders zijn dan het traditionele boek met handtekeningen van de bruiloftsgasten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tuinbankje vol mooie wensen voor het bruidspaar?

 

Originele gastenboeken voor jouw bruiloft

 

 

Maak originele trouwfoto's

Trouwfoto's zijn een belangrijk onderdeel van jouw bruiloft. Je kunt zo immers nog jarenlang terugdenken aan deze prachtige dag. Vind je het leuk om foto' te maken die net even anders-dan-anders zijn? In dit lookbook van Welke.nl vind je heel veel originele trouwfoto's.

 

Laat je inspireren door deze originele trouwfoto's

 

 

De leukste bedankjes voor de gasten

Een bedankje aan het eind van een bruiloft is niet alleen een lief cadeautje om je gasten te bedanken voor hun komst. Het is ook een mooie herinnering aan jouw trouwdag. Bekijk deze bedankjes maar eens!

 

De leukste bedankjes voor een bruiloft