Wat maak jij van een oude stoel? Welke.nl geeft 5 originele tips!

Wonen door janjaap

Heb jij ook een oude stoel op zolder staan? Met deze 5 leuke tips van Welke.nl maak je er in een handomdraai een handig plankje, een bankje of een heerlijke schommelstoel van! Bekijk de tips en laat je inspireren.

1. Stoelen als plankje

Door één of meerder stoelen aan de muur te hangen, maak je er een handig plankje van. Extra handig is het als je de stoel(en) aan haken hangt. Heb je een extra zitplek nodig, dan haal je de stoel eenvoudig weer van de muur! 

 

Maak van een oude stoel een handig plankje

 

 

2. Stoelen als houder voor de etensbakken van de hond

Dat is leuk bedacht! Maak in oude stoelen een gat waarin de voerbakken van de hond passen. Zo hoeft jouw hond voortaan niet meer zo erg te bukken tijdens het eten. Kleine hond? Kies dan voor kinderstoeltjes!

 

Wat maak je allemaal met een oude stoel?

 

 

3. Stoelen als schommel voor in de tuin

Zie jij jezelf ook al heerlijk urenlang schommelen in de tuin of op het balkon? Deze leuke schommelstoelen maak je zelf van wat touw en een oude stoel. Zorg wel dat het touw heel goed vastzit zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren!

 

Wat maak je allemaal van een oude stoel?

 

 

4. Maak van je oude stoel een handige dressboy

Nooit meer last van rondslingerende kleren in de slaapkamer dankzij deze handige dressboys. Je maakt ze door zelf een deel van de zitting af te zagen en de stoel vervolgens aan de muur te bevestigen. Zo heb je altijd een plekje om gedragen kleding even op te hangen.

 

Maak van een oude stoel een handige dressboy

 

 

5. Van oude stoel naar gezellig bankje

Heb je meer dan één oude stoel staan? Dan maak je er met een houten plank gewoon een leuk bankje van!

 

Bankje gemaakt van oude stoelen

 

 

Nog meer leuke ideeën bekijken? Ga dan eens naar het lookbook "Wat maak je van een oude stoel?"