De leukste DIY kerst knutsels om te maken met de kids

Hobby door Maj

Kerstmis is de gezelligste tijd van het jaar om te gaan knutselen met de kids! Je hebt super veel leuke DIY knutsels die je maakt en het is mega leuk om dit samen te doen. Zet een kerstmuziekje o p, pak er een lekkere warme chocomelk bij en het belangrijkste: wees creatief!

DIY kerst knutsels 

1. Sneeuwpop van papier

Hoe schattig is deze sneeuwpop gemaakt van stroken papier? Maak er een leuk touwtje aan zodat je hem kunt ophangen in je kids kamer. Natuurlijk kun je allemaal een ander poppetje gemaakt van papier maken!

 

2. Rendiertjes van ijsstokjes

Maak zelf rendiertjes met behulp van ijsstokjes. Heel simpel: plak ze in een driehoek op elkaar en versieren maar! Zo leuk!

 

3. Candy canes

Deze moet je niet met de allerkleinste maken, want je werkt met kralen. Maar hoe leuk zijn deze zelfgemaakte candy canes? Hier ben je wel even zoet mee! En daarna kun je ze natuurlijk in de boom hangen.

 

4. Kerstpoppetjes gemaakt van een wc rol

Wat je allemaal wel niet kunt doen met een lege wc rol, in ieder geval rond de kerstperiode zeker niet alles weggooien! Je kunt er namelijk super leuke kerstpoppetjes van maken. Van een rendier tot aan de kerstman: het kan allemaal.

 

5. Sneeuwbol

Maak je eigen kerstige sneeuwbol. Eerst ga je aan de slag met strijkkralen en vervolgens verwerk je deze in de sneeuwbol. Super schattig toch op de kamer van je kleine?