DIY: maak zelf een hippe tas

Hobby door Maj

Hoe leuk is het om je eigen favoriete tas zelf te hebben gemaakt? Van tote bag tot aan macrame shopper: we zien ze in alle soorten en maten voorbij komen. Super handig om een leuke shopper te hebben als je de boodschappen in huis moet halen of als je bijvoorbeeld richting de sportschool gaat. Wij delen daarom maar al te graag een aantal leuke ideeën voor het maken van je eigen hippe tas!

1. Canvas tas met takkenprint

Hoe leuk is deze DIY tas met takjes erop? Een heel fijn model als je veel moet meenemen onderweg of als je laptop erin moet passen. Ook kun je dit exemplaar handig meenemen naar het strand, daar passen zeker alle snacks en drankjes in. Verder zijn de hendeltjes van de tas gemaakt van leer en geven ze net even die wat stoerde touch aan de tas.

2. Tote bag

Een tote bag is natuurlijk altijd fijn om in huis te hebben. Hier kun je al je spullen goed in kwijt én nog een groot voordeel, want je kunt hem ook klein opvouwen om onderweg mee te nemen. Een echte must dus om in huis te hebben en extra leuk als je hem via deze DIY zelf kan maken!

3. Teddy shopper

Fluffy, zacht en super schattig: deze teddy shopper gemaakt van, de naam zegt het al, teddy stof. Binnen een aantal stappen maak je zelf deze leuke teddy shopper. Je kunt er veel spulletjes in kwijt en zeg nou eerlijk, deze tas maakt je outfit helemaal af toch?

4. Crossbody bag

Een crossbody bag is leuk te dragen tijdens een dagje shoppen, een diner of om mee te nemen tijdens een festival. Je kunt uiteraard zelf kiezen welke print de tas krijgt en van welk materiaal je hem maakt. Zo kun je deze bij elke outfit stylen en past die helemaal binnen jouw stijl!

5. Tas van spijkerstof

We love denim. Denim is één van de favoriete trends op het moment (eigenlijk, wanneer niet?) en wij begrijpen natuurlijk wel waarom! Het is een stoere tas met verschillende denim stofjes. Zo creëer je een iets speelser effect. Je kunt natuurlijk ook een shopper maken in één denim stof, zo houd je iets meer rust. En dat is het leuke aan zelf een tas zelf, want je kunt alles naar je eigen wens maken. Wie wil dat nou niet? De perfecte zondagmiddag bezigheid, terwijl je geniet van het zonnetje!