Video interview: een keuken om van te smullen!

Wonen door janjaap

Voor deze keuken binnenkijker reisden we af naar Zeeland om de droomkeuken van Joni van dichtbij te bekijken. Het was de reis meer dan waard; Joni heeft een keuken waar je 'u' tegen zegt. Ook de rest van haar huis is trouwens prachtig ingericht.

Samen met Miele geven we je heel veel keukeninspiratie door een kijkje te nemen in verschillende droomkeukens. Dit keer is de strakke woonkeuken van Joni aan de beurt. Een keuken waar ons hart sneller van gaat kloppen: ook al hou je niet van koken, in déze keuken word je spontaan een keukenprinses.

Het grote keukenblok, met voldoende werkplek én ruimte om lekker aan te zitten, is om te smullen. Daarnaast bevat deze keuken werkelijk álle denkbare keukenapparatuur: een stoomoven, een conventionele oven, koffiemachine, teppanyaki-plaat, wokbrander en zelfs een wijnklimaatkast om je wijntje op temperatuur te houden. Alles van Miele. Joni tovert hiermee menig chefwaardig gerecht op tafel; "ik kook het liefst een Indonesische rijsttafel!"


We zijn vooral benieuwd naar haar visie op deze keuken, hoe ze de keukenapparatuur in het dagelijks gebruik ervaart en naar de in deze keuken toegepaste ideeën, zoals de slim in de muur weggewerkte wijnklimaatkast.


Gaan je handen jeuken van deze video en wil je meer weten over alle Miele-keukenapparatuur? Check dan de speciale keukeninspiratie website van Miele. Goed om te weten: je kunt ook langs in het Miele Experience Center in Vianen, waar je kostenloos kookdemonstraties kunt bijwonen en advies op maat kunt krijgen. Leuk om te doen!