Vakantievilla in Spanje: waanzinnige luxe voor aardige prijs

Wonen door Michelle

Iedereen droomt er weleens van; een eigen vakantievilla in een heerlijk warm land. Helaas is dit een vrij dure droom, waardoor hij voor de meesten niet haalbaar is. Maar daar kan verandering in komen! In een nieuwbouwwijk in Rojales, Spanje, staat namelijk een vakantievilla te koop voor een ‘prikkie’. Wat je in dit land kan krijgen in vergelijking met Nederlandse hot-spots is dit een buitenkansje.

Vakantievilla in Spanje

Een vakantievilla met een oppervlakte van 105 vierkante meter én 211 vierkante meter perceel, in een nieuwbouwwijk in Spanje voor maar 289.000 euro? Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt zo. Niet alleen deze villa heeft dat, maar er zijn meerdere woningen die met luxe smijten voor een toch aardig scherpe prijs te koop staan, zeker in vergelijking met Amsterdamse woningen... De villa is van alle gemakken voorzien, inclusief zwembad, dakterras, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een aansluiting voor een wasmachine en jacuzzi.

De woonkamer beschikt over twee grote schuifpuien waardoor er heel veel licht binnenkomt, wat erg fijn is. Eén badkamer bevindt zich beneden, samen met de badkamer, de andere twee slaapkamers zijn boven te vinden en delen samen een badkamer. Daarnaast heeft één slaapkamer toegang tot een terras, een tweede terras is te bereiken via de overloop.

De omgeving van de villa

Zoals we eerder al zeiden ligt deze vakantievilla in een nieuwbouwwijk in Rojales, wat betekent dat je kunt genieten van allemaal mooie huizen om je heen. De wijk ligt daarnaast tegen Quesada aan. Pak je de auto, dan ben je binnen 10 minuten op het strand. Rijd je iets verder, dan kom je op de lange en vooral gezellige boulevard van Torrevieja terecht. Natuurlijk zijn de meeste plekken in Spanje wel erg aantrekkelijk. Zeker aan het strand zijn populaire plekken. Toch is het wel bijzonder om de verschillen in huizen en prijzen te zien tussen Spanje en Nederland. 

Favoriete items van Welke: