Vijf Vaderdag ideeën waarmee jij gegarandeerd goed zit

Hobby door Michelle

Dit weekend is het alweer Vaderdag. Uiteraard mogen wij de mannen even goed in het zonnetje zetten. Naast een ontbijtje op bed willen we tenslotte niet met lege handen aankomen. Wij weten als geen ander hoe lastig het is om iets te bedenken voor je man, vader of stiefvader. Om jullie wat inspiratie te geven hebben wij een aantal ideeën op een rijtje gezet.

Een goede set onderbroeken

Wees nou eens eerlijk: hoe vaak zie jij hem nou eens een set goede en nieuwe onderbroeken kopen? Niet zo vaak he!? Het lijkt op een simpel cadeau, maar het is echt wel prettig om een mooie set onderbroeken of sokken te krijgen. De meeste zullen stiekem al versleten of oud zijn, dus een goede set ondergoed komt echt altijd goed van pas!

 

Eigen knutsel met de kids

Tuurlijk gaat het gewoon om het gebaar. Dat hij even in de watten kan worden gelegd. Het gaat niet om dure en mooie cadeaus, zolang er maar even aan hem gedacht wordt. Zo is het ook erg leuk om met de kinderen even de mouwen op te stropen. Maak je eigen Vaderdagcadeau, dat zal zeker gewaardeerd worden!

Een verzorging set voor Vaderdag

Natuurlijk blijf je altijd voor je vader zorgen, maar hij moet niet vergeten dit ook zelf te doen. Er zijn genoeg redenen om jezelf te blijven verzorgen. De baard, haren, huid en noem het maar op. Geef hem een leuke set zodat hij zijn verzorging weer op orde gaat brengen. Zo blijft hij nog een lange tijd een ‘jonge God’. 😉

 

 Handige Espressokoffie set

Zijn jullie ook koffiedrinkers, dan is een nieuw koffieapparaat geen overbodige luxe. Eindelijk mag de filterkoffie vervangen worden door een mooi apparaatje die je voorziet van de lekkerste koffie. Natuurlijk zijn er genoeg varianten, maar met een mooie koffiemachine zit jij zeker goed en kunnen jullie samen de dag goed beginnen met een lekkere verse kop koffie.

 

Een lekker luchtje

Het kan zo zijn dat je in een soort traditie komt om met Vaderdag een lekker luchtje te geven. Veel mensen doen er ongeveer een jaar over (mits je zuinig bent) met een goede parfum. Parfum kan nou eenmaal duur zijn en zal je niet snel voor jezelf kopen. Daarom is het gewoon een leuk cadeau om te krijgen. Zo kan jij je favoriete luchtje voor hem ook nog eens zelf uitkiezen. Dat is toch een win-win?