Vader gebruikt briljante fotoshop om zoontje op Spiderman te laten lijken

Hobby door Michelle

Deze vader verdient wel een schouderklopje. Het was een droom van zijn zoontje om op Spiderman te lijken. Met de fotoshopkunsten van zijn vader was dit mogelijk, en hoe. De resultaten van de foto’s zijn echt supergaaf geworden en de positeive reacties vlogen hem om de oren. Petje af!

Een echte Spiderman

Vader Jeremy was er wel van op de hoogte dat zijn zoontje Eli een behoorlijke Spiderman fan is en besloot hiermee aan de slag te gaan. Eli wilde altijd al lijken op Miles Morales, die de rol van Peter Parker in Spiderman overnam. Na het bestellen van de juiste outfit kreeg Jeremy het idee om iets te doen, waar niet veel vaders direct aan zullen denken: fotoshoppen!

Foto's: LadBible

Sony deelde het bericht op Social Media

Niet alleen Eli was enorm onder de indruk van de foto’s. Ook bij Sony viel het goed op en zij deelden het bericht op hun platform. Vervolgens ging het erg hard met duizenden positieve berichten naar Jeremy. Toen hij aan Eli vertelde dat er zoveel mensen waren die hem als Spiderman zagen, kreeg hij een lach op zijn gezicht die er voor een lage tijd nog op zal blijven. Zie hier de foto's van het eindresultaat. Geweldig!

Favoriete items van Welke: